Claes-Fissers Accountancy BV zoekt een voltijdse dossierbeheerder.

Kantoor: Indiëstraat 28 te Antwerpen

Wie zijn wij

Wij zijn een accountants- en advieskantoor gericht op kleine en middelgrote ondernemingen. Ons kantoor maakt deel uit van een samenwerkingsverband met accountantskantoren.

Taken

Je staat in voor de volledige boekhouding van onze klanten. Je krijgt een gevarieerd dossierpakket toegewezen en kan alle aspecten gaande van een algemene boekhouding tot het fiscale luik opnemen. Dit omvat onder meer het volgende:

Profiel

    Je hebt een bachelor of master Accountancy-fiscaliteit of beschikt reeds over ervaring in een boekhoudkundige functie.
    Je combineert goede communicatievaardigheden met aandacht voor detail.
    Je bent klantgericht en sociaalvaardig: iemand die belang hecht aan het opbouwen van een goede relatie met collega’s en cliënten.
    Je bent leergierig.

Ons aanbod

Wij bieden een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen.
Een omgeving waar een aangename werksfeer en flexibiliteit voor de werknemers centraal staat.
Wij hanteren een 38 uren werkschema, waardoor we op vrijdag slechts 6 uur werken. Flexibele werkuren zijn mogelijk. Thuiswerk is ingeburgerd, maar geen verplichting.
Je hebt heel wat vrijheid en zelfstandigheid binnen een dynamisch en hulpvaardig team waar je steeds op kan rekenen.
Wij voorzien voldoende opleidingen zodat je vertrouwd blijft met de nieuwste veranderingen op boekhoudkundig, fiscaal en digitaal vlak.

Kan jij je terugvinden in bovenstaande omschrijving en wil je graag deel uitmaken van ons team? Dan ontmoeten we je graag voor een gesprek bij ons op kantoor!Neem gerust een kijkje op onze LinkedIn pagina of contacteer ons via de website.